Rob's Zaak

 


 home

 service
 contact
 wagenpark

 

Spoedwerk

Voor het spoedwerk geldt: U belt en wij proberen binnen 30 en 45 minuten bij u te zijn. Uiteraard hebben ook wij wel eens met file's te maken en hoe graag wij het ook anders zouden willen zien, wij moeten ook gewoon in de file achteraan sluiten. U krijgt wel direct een belletje zodat u weet dat wij vertraging hebben opgelopen.

Bezorging op dezelfde dag

Indien u voor 10.00uur 's ochtends belt, halen we de zending bij u op en bezorgen het dezelfde dag voor 18.00uur 's avonds

Bezorging in de loop van de week

Indien u uw zending niet op dezelfde dag geleverd wilt hebben dan is dat geen probleem. Wij komen de zending ophalen en bespreken met u wanneer de zending geleverd moet worden.

Overnight service

Indien u voor 11.00 uur 's ochtends belt, komen wij de zending dezelfde dag voor 17.00 uur ophalen en bezorgen uw zending de volgende dag voor 18.00 's avonds

Route's

U wilt meer zendingen naar verschillende adressen geleverd hebben. Geen probleem! Wij bepalen samen met u wat u als eerste geleverd wilt hebben en overleggen wat voor u de kortste route is, zodat u voordeliger uit bent.

Afmelden

Als de zending afgeleverd is, krijgt u per zending meteen van ons de tijd en naam door van de persoon die de zending in ontvangst heeft genomen.
Onze administratie registreert de ontvang(st)er van uw zending zodat achteraf altijd de juiste persoon te vinden is die uw zending in ontvangst heeft genomen, ideaal voor levering aan grote bedrijven.